Mercedes-Benz 190: Ventilator doet niets meer na inbouw radio

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 ltr

Vandaag een nwe radio ingebouwd in mercedes 190 e. Om e.e.a. op de juiste manier te kunnen plaatsen moest ik het verticale midden console demonteren. Na montage functioneerde de radio perfekt echter de ventilator helemaal niet meer. Wellicht kan ik e.e.a. nogmaals demonteren maar dan blijft mij niet veel meer over als alles eens nakijken (visuele controle).
Nu de vraag : waar moet ik echt naar kijken en eventueel vervangen om de ventilator weer te laten werken. Zekering is al gecontroleerd en deze bleek goed, geen kortsluiting gemaakt
bij de-montage kon ook niet want de + kabel van de accu was los gedurende de hele klus.

Een radio inbouwen kan ik nog wel maar een ventilator controle is een maatje te groot vandaar de vraag en o ben zo voorzichtig mogelijk geweest vandaar mijn verbazing.

Rene 2574

Geplaatst door Rene 2574 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat je bij de en montage je verbinding van je fan regelknop hebt losgetrokken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.