Mercedes-Benz C-Klasse: verlichting

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo ik heb het volgende probleem. Ik weet niet of het met elkaar te maken heeft, of dat het gewoon toeval is: als ik mijn auto op contact zet dan branden alle lampjes
maar dan start ik hem en dan dooft (Kun je zeggen) het lampje van de accu (Laadstroom) heel langzaam en na een paar seconden is hij uit. Tijdens het rijden gaat hij niet aan ofzo. Nu was 2 weken geleden mijn linker lamp stuk (Van de koplamp dus) ik een nieuwe lamp er in gezet en nu sinds gisteren is hij weer stuk. Heeft het een iets te maken met het ander, of is dit gewoon toeval? En dus waarom gaat het lampje van mijn accu heel langzaam uit. Hij blijft heel flauw branden en dan is hij uit. Het gaat hier om een c180 elegance van 1995. Gr Michael.
Er bleek dus niks mis te zijn met mijn lamp, ik had het stekkertje er verkeerd opgezet. Ik heb mijn laadstroom door laten meten, dus met alle stroomverbruikers aan daar bleek niks mis mee te zijn. Maar het lampje van de laadstroom blijft flauw branden als ik hem start, maar tijdens het rijden niet. En toen ik et thuis kwam en mijn verlichting met draaiende motor uit zetten ging hij ook heel flauw branden. Wie weet wat dit kan zijn?

michael7688

Geplaatst door michael7688 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ahavelaar (0), 17 jaar geleden

Dit komt vaker voor als de dynamo erg vervuild is of als de koolborsteltjes van de regelaar
bijna versleten zijn. Je kunt proberen de regelaar er uit te halen en de sleepringen en
omgeving inwendig zo goed mogelijk schoon te maken. Als de regelaar eruit is kun je
tegelijk de lengte van de koolborstels kontroleren. Kijk ook of de dynamo nog goed
verbinding maakt met massa. mvg. Arie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.