Mercedes-Benz C-Klasse: Vermogen weg

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270CDI

Sinds een week of twee is een groot deel van het vermogen van mijn 270C regelmatig weg. De motor wil dan niet meer dan 3000 rpm maken en komt daar maar moeilijk. In het begin hielp het de motor even af te zetten en weer te starten. Dan waren alle pk's weer aanwezig. Nu helpt dat meestal ook niet meer. Het lijkt wel een soort noodloop maar er gaat geen enkel storingslampje branden. Ik ga morgen kijken of ik 'm uit kan laten lezen maar zou graag een idee hebben wat het zou kunnen zijn. Wie heeft een idee wat dit kan zijn.

roaldhamer

Geplaatst door roaldhamer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

lijkt me dat de motor zo als je zegt in noodloop gaat waarschijnlijk iets met de turbo of aan sturing maar dat zie je wel met uitlezen.

groetjes jan.

roaldhamer (0), 12 jaar geleden

Auto is uitgelezen en luchtmassameter is kapot!

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

nou dan weet je waar je aan toe bent.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.