Mercedes-Benz B-klasse: vervanging lampen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 180 CDI

Ik wil het stadslicht en het dimlicht vervangen. Ik krijg de afdekkap wel open maar kan niet bij de lampen. Hoe dit op te lossen?

wiersema

Geplaatst door wiersema (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Piet en Linda (0), 10 jaar geleden

Geachte heer
Ik heb ook lang gesukkeld met het vervangen van het dimlicht maar nu is het gelukt.Wat je nodig hebt is een lamp en een niet te groot spiegeltje.Na het uittrekken van de bedrading zie je een ringetje met langs de ene kant twee zijwaarts uitstekende pinnetjes.Niet aankomen want dat is het scharnier.Aan de overzijde heb je twee ringetjes die naar u toe(dus naar boven)uitsteken.Die neem je vast aan de zijkanten , druk zachtjes naar beneden toe (naar de lamp) en dan schuif je naar rechts of naar links. De klem scharniert zo weg en je kan zo aan de lamp.Het stadslicht heb ik nog nooit vervangen maar ik kijk het eens na.Laat je iets weten als het gelukt is.
Jean-Pierre

wiersema (0), 10 jaar geleden

Gelukt (beide lampen) Dank voor de info. Ik heb trouwens ook het afdekplaatje boven langs de lamp verwijderd. Geeft net iets meer zicht en ruimte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.