Mercedes-Benz B-klasse: Vette ramen?

Brandstof: LPG, Motorcode: 170

Beste allen,
De voorruit van de b- klasse wil niet schoon: er blijven strepen op zitten. Bij regen en water uit reservoir. Het streept erg. Volgens mij heb ik eens een keer de ruit gepoetst. Toen het na een poos ging regenen zag ik het probleem. Echt hinderlijk
Ruit gepoetst met : glassex, brandspiritus, speciaal ruitenvloeistof, schoonmaakazijn. Teneinde raad naar garage geweest. Nieuwe wissers. 45, oo euro. Geeft niks maar het probleem is er nog!
Weer schoongemaakt. Andere garage: met doorgesneden ui schoonmaken. Gedaan. Helpt niet! Wie weet raadt?

jm5460

Geplaatst door jm5460 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

willy9 (0) PRO, 9 jaar geleden

bij dealer halen
suc6

jm5460 (0), 9 jaar geleden

Ga het proberen! ZOu schitterend zijn als het lukt. Het merkwaardige is dat de ene ruitwisser meer streept dan de andere? Voor de bijrijder is er bij regenachtig bijna geen zicht. Rijdt al bijna 40 jaar auto. Dit nooit meegemaakt

willy9 (0) PRO, 9 jaar geleden

bij auto was beurt geen shampoo (zeep met conserveringsmiddel gebruiken ) of terug vette ramen zoals ook bij carwash bezoek ,
suc6

de ruit heeft toch geen schuurschade door zand , bij minste motregen wissers moet gebruiken en direct terug slecht zicht.

jm5460 (0), 9 jaar geleden

Nee, geen ruitschade. Ga het proberen. Je hoort ervan.

willy9 (0) PRO, 9 jaar geleden

en 't resultaat ????? ,na 12 dagen

jm5460 (0), 9 jaar geleden

Dag Willy,

Ik moet eerst naar de dealer. Die zit in Drachten. Wel mailcontact met hem: het spul is voorradig. Haal het deze week op.
Nog wel met ander spul geprobeerd( tuv gepruft) lost ook niks op. Zodra ik het heb geprobeerd hoor je het.

Groet.

skippie3 (0), 9 jaar geleden

naar een glazewassers bedrijf gaan en vragen of ze je raam willen etsen
wel heel goed uitkijken voor je lak etc

jm5460 (0), 9 jaar geleden

Zal eerst naar dealer.

jm5460 (0), 9 jaar geleden

Ben bij dealer geweest. Dealer Drachten was uiterst behulpzaam! Gratis schoonmaakmiddel meegekregen. Op raam gesmeerd met hand. Vooraf reservoir schoongemaakt en slangetjes met water door geblazen. Schoonmaakmiddel in reservoir. en......... streept nog! Er wordt nog gesproken over etsen. Is dat aan te bevelen? Heb ik nog nooit van gehoord. Graag nog reacties!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.