Mercedes-Benz 280: vibraties boven 95 km uur w108 achterkant

Bouwjaar: 1971, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5 8 cilinder

als ik boven de 95 km/uur gas geef dus vermogen op de achteras plaats begint deze te trllen en bij gas los is dit verdwenen
ligt dit nou aan de achteras of aan het tussen lagerrubber wie weet hier iets over ?? verder rijdt ie supper

frankiaans

Geplaatst door frankiaans (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Roger10 (0), 13 jaar geleden

Is er iets verbouwd aan deze wagen?

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Frank ; Is de trilling op wielsnelheid of 4 maal sneller ?? Bekijk de hardy-schijven aan de aandrijfas. Als wisselen nodig is denk dan aan de centrale bus ( sen) die er voor zorgen dat de buizen niet centreren. Succes.

frankiaans (0), 13 jaar geleden

dag punt wat bedoel je met de hardy schyven ik heb een engels en een duits boek bedoel je de universal plate met daarin 6 gaten en bedoel je bet centrale bus de centre sleev die in de as geperst zit ? ik denk zelf meer aan het vervangen van de rubber die in het steun lager zit

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Het staat ook op die schijf . Ze zijn iets flexibel en staan een lichte hoek toe in de aandrijving. Goedkoper dan een kruiskoppeling en stil.!!! Het hart van de ene buis moet wel spelingsvrij op de pen van de andere passen . Succes.

frankiaans (0), 13 jaar geleden

ej punt alvast bedankt he zal eens kijken of het werkt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.