Mercedes-Benz 220: visco vin

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4 cil

hoe krijg de visco vin er af ? hij wil niet los , heb hem al laten schrikken , maar gaat niet los, (draait mee) wat voor manieren zijn er om hem eraf te krijgen ? GR ndiaan 220 diesel E-Klasse bj 96

ndiaan

Geplaatst door ndiaan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ster (0), 16 jaar geleden

let wel op dit is linkse draad dus andere kant opdraaien dan normaal

ndiaan (0), 16 jaar geleden

ja ik wist dat het een linkse draad is,maar ik krijg hem nog niet los (draad steeds mee). heb een groot probleem want ik heb de auto elke dag nodig ,heb hem al een keertje vast gezet maar toch los gegaan.heb een ander liggen maar dan moet die er eerst af willen. gr ndiaan

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Inbus plaatsen horizontaal en dan er een stevige stang opzetten verticaal, b.v. van een 3/4 doppenset, en daar een klap met een zware hamer op geven.

Er zijn mercedes motoren geweest, daar kon je de waterpomp blokkeren, achter de visco zat een gat waar een pen in paste, als je de visco draaide zakte die er vanzelf in, misschien bij jou ook nog.

Mausx (0), 16 jaar geleden

als de oude vin telkens losgaat kun je ook proberen om hem met loctite te monteren.
wat ook nog wel een helpt is een vierkante beitel tussen de boutjes vast laten lopen waar de poulie mee gemonteerd zit. oppassen dat ze niet afbreken en ze na afloopt wel vervangen.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

filter ketting om de poulie
of als je m hebt een grote waterpomptang
anders oude riem en vast houden met een tang

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.