Mercedes-Benz 220: voorgloeilampje

Bouwjaar: 1996

Het voorgloeilampje gaat na het starten gewoon uit,echter na een paar tellen tijdens het rijden gaat hij weer aan.Na ongeveer tweehonderd meter gereden te hebben gaat hij wel weer uit.Wat kan dat zijn .Heb vorig jaar in juli er 4 nieuwe gloeibougies op gekregen en ze zitten er nu ongeveer 17000 km op.Kunnen nu toch haast niet weer stuk zijn,in zo n korte tijd?

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

meestal is er dan een gloeistift kapot. maar het kan ook aanje gloeirelais liggen .meten is weten

mobiel (0), 18 jaar geleden

Hallo Martin,zeg weet je waar het gloeirelai zit,en gaat het om 1 of meerdere.Kun je de gloeistiften van buitenaf kontroleren,of moeten ze er gewoon uit en kjiken wie niet goed is.gr,bedankt,Henk.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

laat hem even uitlezen. dan weet je het zeker

mobiel (0), 18 jaar geleden

Nog even een vervog berichtje ter informatie,er was wel weer een gloeistift dus stuk,wel erg snel weer dus.De relai zit dus onder het ruitensproeier reservoir,daar kun je het ook met een proeflampje controleren welke gloeistift stuk is.Alsnog bedankt,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.