Mercedes-Benz 200: Vraagbaak

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2148

Ben sinds kort nu in het bezit van een c200cdi sportcoupe.Wil echter nu weer een vraagbaak ,is van Kluwer,er bij kopen,echter dit lukt me niet.Mag ook van andere uitgever zijn,of iets dergelijks.Heb ook al op internet gekeken,kan ik ook niets vinden,wat ik hebben moet.Ben anders genoodzaakt over de grens te kijken,maar heb het liever van hier en in het Nederlands.Heeft iemand een idee.gr,Henk.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 16 jaar geleden

In boekvorm is er niets .
Op CD/DVD echter wel en deze zijn op diverse marktsites (online) te vinden.
Zoek naar: Mercedes WIS (Workshop Information Service)

mvg,
Hans.

mobiel (0), 16 jaar geleden

Mooi bedankt Hans,probeer het wel even.gr,Henk.

mobiel (0), 16 jaar geleden

Nog even een reaktie terug.Nou Hans ,je hebt inderdaad gelijk dat je hier niets kunt krijgen.Heb het daarna via internet geprobeerd.Uit eindelijk een dvd besteld.Echter heb er tot nu toe op moeten wachten,en blijkt hij helemaal uit de Oekrayne te komen.Echter de dvd kan je niet op de dvd speler en pc gebruiken.Je moet eerst een hele instructie in het Engels doen en dan moet je erg goed met de pc om kunnen gaan ,want je hebt er speciale sotfware voor nodig en er ongeveer anderhalf uur tijd voor nemen.Heb dus over de grens gekeken en daar alsnog een boek gekocht,wel in het Duits natuurlijk.Dus voor anderen weet waar je aan begint.Echter ondanks alles toch nog bedankt Hans,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.