Mercedes-Benz 200: kontaktsleutel

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2148 cc

Even een vraag,omtrent mijn kontaktsleutel.Bovenaan zit een schuifknopje en als die verschuif komt er een sleutel uit om de deur op de auderwetse manier te openen.Vraag nu,mijn vorige kontaktsleutel zaten batterijen in ,in deze zie ik niets.Zitten hier geen in? gr Henk.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Jazeker zitten die er nog in, die zijn nodig voor de afstandbediening. Om ze te vervangen haal je eerst de mechanische sleutel eruit, dan druk je dat kleine grijze knopje in en je kunt de batterijhouder eruit trekken. Maar is best lastig, is makkelijker om een monteur te vragen of die het even wil doen als je nieuwe haalt.

mobiel (0), 16 jaar geleden

Mooi ,weet nu in elk geval dat ze erin zitten.Lijkt mij inderdaad lastig,zie wel even.Bij deze nog bedankt,gr,Henk.

mobiel (0), 16 jaar geleden

Was inderdaad lastig,je moet haast met 2 man zijn om ze er uit te halen.1 om de mechanische sleutel er horizontaal er in steken en het palletje weg te drukken ,en de ander aan het randje om het gedeelte er uit te trekken. Maar inmiddels dus verwisseld,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.