Mercedes-Benz C-Klasse: vraagje aan de experts

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: cdi

Ik heb al een keer een bericht verstuurd dat er zwarte rook uitkomt als ik de gaspedaal intrapt.Heb zoveel aan de auto vervangen dat ik er gek van wordt. Lmm 3 keer vervangen,Alle branstofslangen vervangen,Thermostaat vervangen(op advies van de garage).Vervolgens kom ik bij een garage en die zeg ik kan jou van het probleem afhelpen alleen gaat het jou 400euro kosten.Toen hij mij dat vetelde kwam het bij mij over dat het iets simpels was,vervolgens heb ik hem bedank ben ik naar het werk gegaan.Toen heb ik op internet lopen zoeken kwam iemand met een oplossing de sensor tussen de lmm en de luchtfilter dat die mischien kapot kan zijn.Ik dacht weet je wat ik probeer effe iets.Heb stekker van die sensor losgehaald en mijn auto begint voor het eerst snel op te trekken en aan de motor geluid hoor je dat ie power heeft.En nu mijn vraag doordat ik die sensor heb losgehaald kan dat kwaad.

feba

Geplaatst door feba (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

ik denk dat jij de luchthoeveelheidsmeter bedoelt de lhm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.