Mercedes-Benz E-Klasse: Vragen over de draagarmen onder links voor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: E-220-CDi-150PK

Beste, ik heb een klein vraag voor mijn mercedes-e220-cdi 150pk van bouwjaar 2004 ik heb een vraag over mijn draagarm onder L+R voor ik heb die één jaar geleden vervangen splinternieuw maar heb het laten nakijken zit een speling op kan ik alleen de rubbers veranderen is dat mogelijk? heb ook een foto toegevoegd van de draagarm is het zelfde op de foto
[url=http://postimage.org/image/xic39o5st/][img]http://s14.postimage.org/xic39o5st/TC138...[/img][/url]
Hoeveel draagarmrubbers ik dan nodig alleen voor de linkse draagarm onder voor ? En hoeveel draagarmrubbers heb ik dan nodig voor mijn rechste draagarm onder voor? dat wou ik graag weten als ik die rubbers verander komt het dan terug in orde of wat raden jullie aan? ik bedoel de rubbers zie toegevoegde foto

[url=http://postimage.org/image/5rifhsleb/][img]http://s13.postimage.org/5rifhsleb/TD741...[/img][/url]
Alvast bedankt voor het helpen.

Mvg.

Belgiumboy

Geplaatst door Belgiumboy , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

cor9 PRO, 9 jaar geleden

als de rotul goed is wel - zijn het de voorste alleen of de achterste ook
gr

Belgiumboy, 9 jaar geleden

Ik bedoel moet ik die voledige draagarm veranderen of als ik die rubbers verander is dat ook voldoende? dat bedoel ik dus en hoeveel rubbers heb ik nodig voor één draagarm?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.