Mercedes-Benz 300: W124 300ce met 103 motor loopt slecht met warme motor

Bouwjaar: 1992

Gevraagd om technische ondersteuning,ik heb in de garage een 300ce w124 met een 103 motor,wagen start en loopt als de motor koud is 100% maar waneer de motor op bedrijfstemperatuur is is er nagenoeg geen vermogen,motor houd in en ploft soms in de uitlaat tijdens het acceleren.Temp.sensor is gecontroleerd,brandstofdruk is gecontroleerd bougiekabels zijn vervangen,bougies zijn gecontroleerd,verdeelkap en rotor is niets aan te zien.

stermonteur

Geplaatst door stermonteur (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Het probleem zit hem in het afstellen van het co. Kijk je moet de co-stel schroefje een paar millimeter dichtdraaien.Het is trouwens heel erg gevoelig en fijn afstelwerk,MVG.

TonyTR (0), 18 jaar geleden

Wij hadden precies zo'n een geval met een 300CE. Eerst hebben we Katalysator vervangen en werd de situatie ietsjes beter.. later kwam weer de oude situatie weer terug en toen hebben we van de sloop compleet de gedoe onder luchtfilter vervangen de carburateur achtie ding... Er zit een zwart doosje op die kapot is maar koste bij de dealer 250 euro en hadden op de sloop gehaald voor 75. ZOek naar een zwart klein doosje als je de stekker al uithaalt wordt ie al beter

stermonteur (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor alle reacties,na wat nog rondvragen en advies inwinnen hebben we de brandstof verdeler(spinnenkop)kompleet vervangen de motor loopt nu weer 100%.

TonyTR (0), 18 jaar geleden

die bedoel ik ook succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.