Mercedes-Benz 200: w124 damp op de voorruit

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200

BESTE. Mijn W124 Doet het prima behalve als het koud is en ik de kachel moet aanzetten, de rechter kant van de voorruit wordt meteen volledig bedekt met damp en een geur die ik niet kan identificieren. Dit is een wagen met airco maar ik heb het nooit gebruikt en het zou in lege toestand moeten zijn; De vorige eigenaar zei mij dat ik de speciale filter moest vervangen; na nader inlichting vernam ik dat deze auto niet voorzien is van zo een filter, ik heb niet de indruk dat het systeem water verlies
MVG
Alfons

copiro

Geplaatst door copiro (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

asx (0) PRO, 14 jaar geleden

kachelradiator stuk
dit betekend koelvloeistof lek en een zoete geur in de auto, de ramen zullen ook vet zijn

copiro (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reatie.
alfons

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede avond Alfonso is het een wee zoete geur die je ruikt die van koelvloeistof en raakt die tank leeg?? De vloer bedekking nat. Dan ben jij de eerste met een lekke radiateur ,naar mijn weten . Laat het testen met een pomp op1 bar. De paravan is toch wel bladvrij neem ik aan ? Haal om je te overtuigen die roosters eens weg. Wanneer is voor het laatst de kachelfilter vervangen? Als je van een bekent duits merk een koopt zit de beschrijving er bij. Ik hoop dat het meevalt . Succes. Jan

copiro (0), 14 jaar geleden

Dankje wel beste Jan, Ik ga dit nu onderzoeken
Groeten
Alfonso

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

deze auto heeft ald hij airco heeft wel een speciaal filter, deze bevind zich volgens mij in de parafan en filtert de lucht voor een betere werking van airco.
als deze verstopt zit kan beslagen ramen ook een gevolg zijn.

marc

copiro (0), 14 jaar geleden

Danku Wel, Het is AC van uit de fabriek denk ik omdat er geen schuifdak aanwezis is. Ik ga dit ook onderzoeken
MVG
Alfons

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.