Mercedes-Benz A-Klasse: W168/140/BIJ KOUDE START STINKT NAAR BENZINE

Bouwjaar: 2000

HOI HIER BORUS ALS IK DE AUTO START ALS HIJ KOUD IS STINKT HIJ DE EERSTS 4 KILOMETER NAAR BENZINE DAARNA IS HET WEG DE MOTOR KOMT DAN OP TEMPERATUUR DUS DAT ZAL TE MAKEN HEBEN MET DE AUTOMATICHE CHOKE CQ SENSOR DIE DIT REGELD MIJN VRAAG IS WAAR ZIT DAT DING BIJ EEN A.140 ? ALS DIT HET IS ? VERDER KAN IK NIKS VINDEN ALS EEN SCHUURPLEK OP EEN ROODBLOUWE DRAAD DIE IK HEB GEREPAREERD WIE KAN MIJ HELPEN.

borus

Geplaatst door borus (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vito11834 (0), 19 jaar geleden

Goedenavond
Ik heb ook een a160 uit 2000
Deze auto had ook last benzine stank tijdens het starten.
Blijkt de benzine slang op het schutbord die over gaat in het pijpje die naar de benzine tank gaat te lekken.
dus slangetje afknippen nieuw klemmetje en ik was klaar.
geen stank meer 5min werk
Ik hoop dat dit ook jou probleem is kost niets en zo klaar

vr grt g.spaans

borus (0), 19 jaar geleden

hoi gerard ik reageerd een beetje laat oorzaak computer kapot helaas is dit niet het probleem slangen en leidingwerk is ok ik hoop dat er nog iemand een oplosing heefd voor mijn probleem ? als de motor warm is heb ik nergens last van het is echt als hij koud is .....help.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.