Mercedes-Benz C-Klasse: W203 2000 hevig schokken bij optrekken

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200 kompressor

Beste allen.

Mijn pa is met zijn C200 kompressor uit 2000 (W203) automaat op vakantie en nou heeft hij het volgende probleem. Bij het optrekken gaat de auto hevig schokken slaat dan soms af. Eenmaal opweg kan hij wel gewoon 100 a 120 km uur rijden zonder problemen, Hier heeft hij dat probleem nooit gehad.
Nou is mijn vraag uiteraard waar kan het aan liggen?
Heb ook op het forum rondgeneusd en hoor hier en daar soms dat schokken van de auto soms aan de accu zou kunnen liggen. Hij is onderweg en heeft een telefoon aan de lader en nog een bluetooth cradle van viseoo in de autotelefoon uiteraard ook de airco aan een cdwisselaar. Zou dit alles bij elkaar te veel zijn geweest voor de accu om dit soort problemen te geven de eerst 1500 km heeft hij namelijk probleemloos gereden.

Enkele suggesties?

Ufukonline

Geplaatst door Ufukonline (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erka (0) PRO, 13 jaar geleden

even laten uitlezen bij de dealer ?

bezoek ook eens www.mercedesforum.nl / .be
daar zitten ook een aantal mercedes-prof's.

succes !

Ufukonline (0), 13 jaar geleden

erka dank je wel had ook op het mercedesforum gekeken.. alle dealers zijn gesloten vanwege weekend dus dat heeft hij niet kunnen doen en omdat de auto op hoge snelheden geen problemen geeft is hij maar doorgereden om hem maandag uit te laten lezen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.