Mercedes-Benz C-Klasse: waar zit de zekering voor de sigarenaansteker.Tweede maal.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: C32 amg

Ik heb al een keer gevraagd,natuurlijk voor onder de motorkap en links voorin zij van dashbord,maar de vervelende kwestie is welke gaatjes?En dat staat niet in het blaadje wat daar bij zit.

toros

Geplaatst door toros (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

wat dacht je van ONDER DE ACHTERBANK BIJ DE ACCU RECHTERZIJDE SUCCES en een spannigzoeker kan je helpen

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

al gevonden

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Onder de achterbank van een c vind je niet veel hoor. ;) (het parkeerremmechanisme en de benzinepomp(203) wel maar daar heeft ie nu niks aan)
De zekering voor de aansteker zit linksvoor onder de motorkap, zo uit mijn hoofd zekering 18 maar weet ik natuurlijk niet zeker. Inderdaad allemaal even controleren met een spanningzoeker.
Bij de 202 zit de accu rechts in de kofferbak en bij de 203 rechtsachter onder de motorkap, in beide gevallen zit de zekering voor de aansteker linksvoor onder de motorkap.

toros (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste Marco in Norg,bedankt voor je respons maar alleen de E klasse heeft de accu onder de achterbank.Ik vergeet trouwens dat in deze C in de koffer links ook een setje zekeringen zit.

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

oke dacht dat het bij een c ook onder de achterbank zat maar la klopt idd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.