Mercedes-Benz C-Klasse: wegligging/dweilen

Bouwjaar: 1993

Mijn mercedes 200d dweilt op de weg, de wielen zijn (alle 4)uitgelijnd)lagers zijn goed,geen speling op de ophangpunten,banden plm. 4 mm,geen speling op de fusees,voldoende olie in de stuurbekrachtiging,geen speling in het stuurhuis,schokbrekers en dempers zijn getest en goed bevonden.
Hoe hoeger de snelheid hoe meer hij dweilt en het lijkt steeds erger teworden.
Wie heeft een idee??
bij voorbaat dank voor de reactie.
Richard

richie9726

Geplaatst door richie9726 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stuivenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo
liggen wel de juiste wielen onder jou auto (juiste ET waarde)en welk merk banden zijn er gemonteerd(goedkoop-wegligging minder)
gr gep

MB (0) PRO, 19 jaar geleden

Gaan de fuseekogels niet stroef met verdraaiing van de wielen?
En achter kijken bij die reactiestang met kogel of hier de kogel van geen ruimte heeft.

richie9726 (0), 19 jaar geleden

Er liggen de juiste michelin banden op,alleen de band links voor is aan de zijkant meer afgesleten als aan de binnenkant,dit is voor het uitlijnen gebeurt,as. zaterdag komen er nieuwe banden voor op.
Ga ik gelijk naar de reactiestang kijken,fusees zijn goed,een is vernieuwd.
Bedankt voor de reactie

mr-moh (0) PRO, 19 jaar geleden

laat eens naar de stabilisatorstang van de vooras en de achteras van je auto nakijken, want wat je voorheen verteld hebt, wat je allemaal vervangen hebt, dan moet die de boosdoener zijn.Veel geluk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.