Mercedes-Benz Sprinter: zoekerig stuur

Bouwjaar: 2001

Mijn kampeerauto staat op MB Sprinter 416-chassis (dubbellucht; 31.000 km slechts). Sinds enige tijd voelt het stuur rond de middenstand wat 'zoekerig' aan. Volgens de dealer is er niets aan de hand en moet ik proberen meer druk op de voortrein te krijgen.
Wie heeft er nog tips om mijn camper weer een strak stuurgedrag terug te laten krijgen? Ik vergelijk mijn Sprinter met bijvoorbeeld de 316 (enkellucht).

Marcel6989

Geplaatst door Marcel6989 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

richard9681 (0), 19 jaar geleden

Met een zoekend stuur is er vaak een probleem met je caster instelling, gaat je stuur vaak ook minder goed terug naar de middenstand na het nemen van een bocht. Meestal is er dan wat verbogen, omdat het caster vaak niet is af te stellen.
Even na laten kijken door een uitlijnbedrijf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.