Mercedes-Benz : zomaar voor meer invormatie!!!!!!

Bouwjaar: 2004

beste kollega s ik ben bezig met een uitlees apparaat te kopen en na lang aarzelen heb ik zowat zeker voor bosch kts 650 besloten.omdat wij een alround garage zijn met merendeels mercedessen werken heb ik me laten vertellen dat momenteel de beste als alround re gebruiken bosch kts 650 is wie kan mij hier over meer over vertellen?doe ik hier goed aan want het is een vrij prijzege aanschaf,en er bij te weten ik heb zelf tot nu toe nooit met uitlees apparaten gewerkt wie heeft er ervaringen mee??? alle invormatie is wekom bvd.

kemo6242

Geplaatst door kemo6242 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

richard9681 (0), 19 jaar geleden

Heb zelf alleen ervaring met Snapon scanner, sinds de laatste update is de mercedes ondersteuning erg uitgebreid, je hoeft geen atoomgeleerde te zijn om hem te bedienen en je hoeft niet aan de zuurtsof als de factuur binnen komt, mischien heb je wat aan deze info.

garageburgwal (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo Kemo, wij hebben sinds een jaar ook de KTS 650. Hij bevalt uitstekend. Wij zijn ook alround en met mercedes heb ik ook al goeie ervaringen gehad. Bij een ford kon ik zelfs meer als de dealer!Apparaat is ook erg makkelijk te bedienen(touchscreen) en de cursus bij aanschaf is ook erg leerzaam. Al met al niets dan lof. Succes René

kemo6242 (0) PRO, 19 jaar geleden

René'dank je wel voor je uitleg

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo wij werken met carsoft, ook inmiddels erg uitgebreid. Kun je gewoon op een laptop zetten en 2 maal per jaar is er een update. Verlopen zijn er van 38 polig naar OBD en naar Sprinter stekker. Ook het oude analoge systeem is er me uit te lezen 8 en 16 polig.

HEADHUNTER (0), 19 jaar geleden

de kts 650 is een prima apparaat, maar houd wel rekening met de hoge en jaarlijkse terugkerende abonnements kosten.
veel werkplezier!

maikel6834 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zelf werk ik met de snap-on scanner en ik moet zeggen, weinig tot geen problemen. Pas geleden een apparaat van Brain-bee in handen gehad en ik moet zeggen dat zag er goed uit, met name op het grafische vlak meer mogelijkheden dan met de scanner. Zowel de scanner als de Brain-bee zijn betaalbaar (ook de updates). Ook niet onbelangrijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.