Mercedes-Benz 190: Zwarte rook en stotterende motor

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Beste allen,

Het volgende probleem met mijn 190E uit 1983 doet zich voor. De auto start en rijdt probleemloos op LPG. Maar wanneer ik overschakel naar benzine gaat het helemaal fout. De volgende klachten: de motor stottert enorm, wanneer ik het gaspedaal vol intrap krijgt de motor helemaal geen benzine meer, stationair lopen gaat amper en er komt enorm veel zwarte rook uit de uitlaat. Sterker nog, het lijkt meer op tectyl aangezien er een zwarte plek op de ondergrond verschijnt. Heb de laatste tijd amper op benzine gereden, kan het daarom soms zijn dat de leidingen verstopt zitten of dat de benzinepomp kuren is gaan vertonen? Alvast hartelijke dank voor jullie reactie(s).

Vriendelijke groet, Ruben.

Rubenz190

Geplaatst door Rubenz190 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

kleppen speling nazien - dan kan u eventuweel de benzinedrukken meten (controleren)en co % terug afstellen

Roger10 (0), 14 jaar geleden

Ik denk zelfs dat de motor lpg+benzine terzelfdertijd krijgt ,vandaar die zwarte rook!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.