Mini Cooper 2015: bestuurders stoel geeft aan dat er iemand zit terwijl er niemand op zit

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: WMWXU1C55G2D09316, Motorinhoud (cc): 1499, Vermogen (kw): 100

mijn auto geeft aan dat er iemand op de bestuurders stoel zit als ik rijd, dan geeft hij dit aan op het dashboard en tevens geeft hij het geluid hiervan.
Nu wil ik een weerstandje er tussen zetten bij de gordel spanner.Kan iemand mij vertellen hoeveel ohm en /of watt deze moet zijn er waar ik deze tussen moet zetten???

Ik hoor het graag van jullie.
groeten

dees vissers-1

Geplaatst door dees vissers-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (245) PRO, 4 jaar geleden

Je draagt wel de gordel ?

  is van de bijrijdersstoel, waar niemand op zit maar na ff rijden wel op het dashboard verschijnt en het geluid van het niet dragen van de gordel aangeeft - dees vissers-1 (0), 4 jaar geleden

kaleido 1 (245) PRO, 4 jaar geleden

Controleer de stekkerverbinding eens onder de stoel , in de zitting zit een sensor daar kan de bedrading of de sensor van defect zijn , je hebt toevallig niet een tas of wat anders op de stoel liggen?

  bedankt alvast,
  Er ligt niets op de stoel en we hebben de stekker verbindingen gecontroleerd en konden daar niets in vinden.
  Daarom wil ik een weerstand plaatsen om deze melding te verhelpen, weet alleen niet waar ik deze moet plaatsen en welke weerstand ik moet hebben.

  MVG.
  Vissers - dees vissers-1 (0), 4 jaar geleden
  Is redelijk link wat je wilt. De weerstand moet eact de juiste zijn en anders kans op een knal...Zou dat niet zelf gaan doen, maar misschien ben ik te voorzichtig in zulke dingen. - Siem Bijman (5) PRO, 4 jaar geleden

kaleido 1 (245) PRO, 4 jaar geleden

Ik zou gewoon repareren wat er defect is , je airbag gaat ook niet af als je pech hebt, je gaat een veiligheidssysteem om de tuin leiden , lijkt me niet symphatiek voor diegene die naast je zit.

dees vissers-1 (0), 4 jaar geleden

Ik snap wat u bedoeld , het is niet mijn bedoeling om de airbags of andere zaken te blokkeren , zo ze mijn hebben verteld heeft een weerstand plaatsen geen invloed daarop, als u toevallig weet welk weerstandje ik zou moeten plaatsen of waar ik dat kan vinden dat zou dat van harte welkom zijn en natuurlijk alvast hartelijk dank.
Mvg,
Vissers

kaleido 1 (245) PRO, 4 jaar geleden

Nooit eerder gedaan , sorry.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.