Mini One: cv doet niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

mini one heeft meerdere klachten soms doet de centrale vergrendeling helemaal niks en dan gaan de ramen ook niet een klein stukje naar beneden als je het portier opend links en rechts, soms knipperen de knipperlichten zomaar uit het niet 1 keer per minuut net alsof je de cv bediend en na een paar uur stopt hij er weer mee het lampje van de bandenspanning blijft ook branden dee heb ik al een paar keer gereset maar na een dag brandt hij weer gewoon, ik vermoed dat alle problemen in het regelapparaat zit rechtsvoor in de A-stijl de auto had daar ook waterlekkage deze heb ik al opgelost en alle stekkers schoongemaakt maar deze waren niet aangetast door roest ook het regelapparaat heb ik los gehad maar deze was droog, wie heeft een tip?

Geplaatst door

silvan1 (0)
badge

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

is de print van binnen ook drooggebleven? vocht is funest voor de smd chips, de pootjes van de chips zitten zeer dicht op elkaar en hebben meteen last van corrosie.

Marbel 0

15 jaar

er zitten twee relais in de zke rechts voor deze kunnen niet tegen water, je kan de zke vervangen voor een gebruikte, wel moet je dan de oude software overhevelen naar de nieuwe via de testkast, bij een nieuwe zke moet dit ook.

bmw flevo 0
badge

15 jaar

het probleem was inderdaad vocht in de regeleenheis deze heb ik schoongemaakt de dealer heeft alles weer geprogrameerd en klacht is niet meer terug gekomen

silvan1 0
badge

15 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini One of stel zelf een nieuwe vraag.