Mini Cooper: verschillen

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1499, Vermogen (kw): 100

wat zijn de verschillen tussen een Amerikaanse mini en een Europese Mini Cooper

dees vissers-1

Geplaatst door dees vissers-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1585) PRO, 5 jaar geleden

Verlichting , milieueisen , veiligheidseisen , uitvoeringsniveau , kleine nr. pl. oa.
Wil je er 1 invoeren , kijk dan of het type wel geleverd is in Europa.

dees vissers-1 (0), 5 jaar geleden

bedankt voor het antwoord, hier kan ik iets mee

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Als er geen Europees typegoedkeuring is,betekent dat je hem in Lelystad moet laten keuren tegen een vergoeding van 1000,- euro.Tevens moeten er naast wat Kaleido al heeft opgesomd ,nieuwe banden onder.Banden moeten een Europees keurmerk hebben.Dan komt onze grote vriend De Belastingdienst.Zij berekenen Invoerrechten,BTW en rest BPM.Dat doen zij naar mijn menig op en nogal discutabele manier.Je neemt de aanschafprijs telt daarbij de vervoerskosten op( plus minus 1500,- euro in een container.) Daarover je bereken 10 procent Invoerrechten.Tel dat bedrag erbij op.Over die uitkomst bereken je 21 procent BTW.Dan ben je er bijna.Over de geschatte waarde moet je nog rest BPM betalen.Je aanschafprijs moet wel dusdanig laag zijn wil je er tegenwoordig enigszins voordelig uit zijn.En dan heb ik het niet eens over de administratieve rompslomp.
Ferry

dees vissers-1 (0), 5 jaar geleden

beste Ferry,

Bedankt voor de info, ik ga ermee aan de slag, de 1000 euro dat is veel geld en ik moet kijken of het wel interessant is .

groet,
Dees

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Veel succes.Ik heb een paar Chevy Vans uit Amerika gehaald.Ik rekende altijd als ze helemaal klaar met NL kenteken waren ongeveer het dubbele van de aanschafprijs.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.