Mitsubishi Colt 2010: Airco fan bij de grill gaat niet meer aan.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 135930, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Volgens de garage krijgt de fan geen spanning (zekering oke) en moet de computer worden vervangen wat rond de 1000 euro zou kosten. Of ze kunnen hem repareren voor 570.

Tweede hands zie ik die computers (?) voor rond de 100 euro. Maar krijg ik dan ook een nieuwe km stand en werken de autosleutels dan nog ivm de startbeveiliging?

kaidon

Geplaatst door kaidon , lid sinds 1 maand geleden

4 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Ze weten zeker dat de computer defect is , geen weerstand of een relais ?
Nieuwe computer is alles nieuw.

kaidon, 1 maand geleden

Dat is wat ze zeggen idd. Ik twijfel ook en beetje en kan zelf weleens kijken of ik een relais of weerstand in dit systeem kan vinden. Of met een losse schakelaar de fan inschakelen als de airco draait. Op de snelweg heb ik geen probleem maar in stadsverkeer wel. Andere computer geeft ook weer nieuwe problemen en dat is het me niet waard :-)

kaidon, 1 maand geleden

Relais getest maar het was toch een zekering, moeilijk te vinden achter een kabelboom. Met een schroevendraaier er uit gewipt.. Beetje apart model. Fan draait zwaar en rammelt dus die ga ik vernieuwen. Dank voor de tip im zelf eens te zoeken in elk geval :-)

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Dat bedoel ik , jammer dat ze hun werk niet gedaan hebben , je laat een nieuwe of andere computer plaatsen en je bent net zover .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.