Mitsubishi Colt 1995: Nokkenas/krukassensor

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G13, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 55

Hallo,

Een vriend van me heeft laatst een Colt uit ‘95 gekocht. Na 20 min rijden valt die uit en gaat die niet meer aan. Na ca 10 min wachten kan die weer gestart worden. Nu lees ik dat het vaak de nokken- of krukassensor is. Ik heb deze twee besteld, maar kan ze zo snel niet op het blok vinden. Iemand een suggestie waar deze zitten? Ik heb het vermoeden dat de nokkenassensor onder de verdeelkap zit.

Stan96

Geplaatst door Stan96 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (2140) PRO, 2 jaar geleden

Heb je al gecontroleerd of hij wel vonk heeft en brandstof krijgt als de storing er is ?
Ontsteking gaat nog wel eens stuk.
Zomaar iets bestellen als je nog niet weet wat er mis is kan duur worden.
Vraag me af of hij deze sensoren wel heeft .

Stan96 (0), 2 jaar geleden

Sensoren waren niet zo duur. Storing is lastig op te sporen (behalve als je na een stuk rijden opeens stil staat langs de weg). Ik ga morgen nog eens zelf zoeken.

check

Beste antwoord, geplaatst door Stan96 (0), 2 jaar geleden

Uiteindelijk na veel zoeken een complete ontsteking van de sloop gehaald. Probleem opgelost!

kaleido 1 (2140) PRO, 2 jaar geleden

Mooi bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.