Mitsubishi Outlander: Bediening raam links voor.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 Ltr

Als ik mijn linker raam wil openen druk ik 1 maal op de knop en hij gaat open.
Als ik hem vervolgens weer wil sluten klik ik de knop een maal omhoog, het raam gaat dan sluiten tot ongeveer halve wegen en gaat vervolgens vanzelf weer open.
Door de knop meerdere keren kort te bedienen krijg ik uiteindelijk het raam weer dicht.
Nu was het mijn bedoeling om het duerpaneel los te halen en dan de contacten schoon te maken, maar ik zou niet weten hoe ik het paneel kan demonteren.
Mijn vraag is, zijn er mensen die dit probleem ook hebben gehad of kan iemand mij uitleggen hoe ik het deurpaneel kan demonteren.

I afwachting op een reactie bijvoorbaat hartelijk dank.

Rieks Hoiting
Tel: 06 53577708

Rieks 02

Geplaatst door Rieks 02 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 10 jaar geleden

Smeer de rubbers eens waar het raam doorheen glijd , het lijkt erop dat hij te zwaar gaat en de knelbeveiliging geactiveerd wordt.
Het raam gaat wel recht omhoog ?

Rieks 02 (0), 10 jaar geleden

Ferrie, bedankt voor je reactie.

Daar dacht ik ook aan, maar als ik het raam mee help door tijdens het sluiten met de hand het raam omhoog te trekken dan gaat hij halver wege toch weer naar beneden.
De storing is begonnen nadat er afgelopen winter wat sneeuw op de bediening is gevallen dus waarschijnlijk is er vocht in gekomen.

Gr.
Rieks

kaleido 1 (1400) PRO, 10 jaar geleden

Als je stopt vlak voordat het raam weer naar beneden gaat , even wacht , het raam staat nu half omhoog , en dan hem verder probeert te sluiten , gaat hij dan wel helemaal omhoog ?
Deurbekleding verwijderen , onder het afdekkapje van de handgreep zitten schroeven verborgen , verder even rondom de deurplaat kijken of daar nog parkers zitten , onder het bedieningspaneel van de ruitbediening zit ook vaak een parker.
Verder is het een flinke ruk , desnoods even een platte schroevendraaier tussen bekleding en deur.

Rieks 02 (0), 10 jaar geleden

Ferrie,

Je had gelijk het raam ging waarschijnlijk te zwaar.
Ik heb de gelijders ingespoten met DRY LUBE van INNOTEC dt is een sneldrogend siliconenvrij glij-en meermiddel dat na het aanbrengen een hoogwaardige smerende film achterlaat. Door zijn unieke samenstelling vormt het product een droge en vrijwel onzichtbare antistatische laag die de aanloop-en glijweerstand tot nul reduceert.

Het raam gaat weer probleeloos open en dicht dus probleem opgelost.

Nog hartelijk dank oor je reacties

MVG.

Rieks Hoiting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.