Mitsubishi Space Star: binnenverlichting uitgevallen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

beste mensen :Wat kan de oorzaak zijn van een niet functionerende binnenverlichting, ondanks een goed werkende lamp en schakelaar, en ook een niet defecte zekering.Zit er een diode tussen? En waar zit die dan ? Bedankt voor reakties Henk B.

bruggink

Geplaatst door bruggink (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

ik denk dat het toch de schakelaar is, de contacten oxideren vaak en maakt dan geen verbinding. eruit halen contact reinigen en er weer in.

Grietje2 (0), 5 jaar geleden

Dat probleem heb ik ook, maar ik kan de schakelaar niet vinden. In de meeste auto's zit er een drukknop in de deurstijl, die naar buiten komt als de deur open gaat, waardoor er contact is en het licht aan gaat. Maar in deze auto niet. Heb overal gezocht, beide deuren, niets gevonden. Alleen bij de linkerdeur openen gaat het licht niet aan, bij de rechterdeur wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.