Mitsubishi Spacewagon 2.0: Bonkend geluid bij afremmen en ontkoppelen

Bouwjaar: 1998

Bij het gasloslaten en tegelijk ook de koppeling intrappen is er even een bonkend geluid onder de auto hoor-en voelbaar.

Er zit een ietsje speling op de tandheugel, mn rechtsvoor.Ook is de stabilisatorstang zichtbaar iets verschoven in de bevestiging rubber en zit er ietsje speling op de rechter remklauw.

We hebben de stabilisator eronder weggehaald en geluid eerder erger geworden.Denken nu toch aan het stuurhuis, maar is er iemand met een soortgelijke ervaring.Misschien zien we de echte oorzaak over het hoofd?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siem Bijman (140) PRO, 20 jaar geleden

Het blijkt toch in het stuurhuis te zitten.Maar gelukkig niet in de tandheugel, maar in de binnenste kogel van de spoorstang.Deze is a la vw met een kogelbevestiging gemonteerd op het tandheugel.
Deze vervangen en probleem is gelukkig weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.