Mitsubishi Carisma: Carisma 1.9TD 1998 houd in

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik zit met een groot probleem.
als ik mijn auto start als hij koud is maakt hij een ratelend geluid. ik dacht dat dit aan de kleppen zou liggen maar ik heb naar een mitsubishi garage gebeld en die zeggen dat de kleppen nooit geregeld moetten worden voor deze auto.
waar zou het dan wel aan kunnen liggen?
en als ik mijn auto laat draaien en ik draai de dop van de olie eraf dan spuit deze olie uit in spetters.
ik had op internet gevonden dat dit aan de kleppen zou liggen. maar als de kleppen werkelijk niet gesteld moeten worden waar ligt dit dan aan?

alvast bedankt.

Eric26

Geplaatst door Eric26 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mitshu (0) PRO, 14 jaar geleden

plaats dit eens bij renault het is een renault motor de kleppen kunnen gesteld worden maar dan moet de nokkenas eruit maarkijk eerst eens naar de vsnaaren multiriemen ook gaat de spanner vd multieriem vaak stuk ook de vulcanisatie vd krukaspoulie gaat wel eens los

Roland10244 (0), 14 jaar geleden

Kan het niet de koudstartvervroeger zijn die defect is?
Uit eigen ervaring weet ik dat een defecte koudstartvervroeger de motor doet ratelen en inhouden bij een bepaald toerental gepaard gaande met zwarte rook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.