Mitsubishi Colt: de batterij gaat steeds kapot

Bouwjaar: 1991

ik heb onlangs met het goede weer problemen gehad met de batt.hij wou niet meer starten, ik dacht dit komt door de warmte en plaats een nieuwe batt,nog geen dag later is deze batt ook plat heb toen terug een nieuwe batt gestoken maar heb nu terug hetzelfde voor.Zou het kunnen zijn dat de alternator kapot is. please help me!thanks

groentje

Geplaatst door groentje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mussotje (0) PRO, 18 jaar geleden

Dennis, ik denk dat jezelf het antwoord al geeft, mogelijk is de spanning/laadstroom te hoog. Haal de dynamo er af en laat even testen zou ik zeggen.
Rene

Ronald3871 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi,

Ik zou ook even lekstroom meten.
Tussen de min-pool en de min-kabel.
succes
Bert

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

als de motor draait moet je een spanning hebben tussen de + en de - pool van de accu tussen de 13.8 en 14.2 volt. Ik denk dat er een gebruiker aan blijft die de accu leegtrekt.

groentje (0), 18 jaar geleden

allereerst bedankt voor de hints het was de dynamo die kaot was hij laadde niet meeer op kheb hem late meke en hij werkt weer naar behoren thanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.