Mitsubishi Colt: rubber - brand lucht

Bouwjaar: 1992

heb een probleem met een mitsubishi colt 1.3 van 1992 als deze auto korte afstandjes rijdt niks aan de hand maar na lange afstanden en vooral snelweg en je zet hem dan stil ruik je een brandlucht alsof er rubber is verbrand wie heeft er een idee van auto is verder in orde

erikvb

Geplaatst door erikvb (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Voel eens voorzichtig !! aan de velgen na een lange rit, en kijk of er onderling temperatuurverschillen zijn, mogelijk blijft er een rem wat hangen. Daar kan behoorlijk wat warmte door vrijkomen.
Rene

erikvb (0) PRO, 19 jaar geleden

heb het probleem ontdekt klant heeft deze week veel gereden en carterpanpakking zweet iets maar net genoeg om wat druppels olie op de uitlaat te laten vallen dus nieuwe pakking probleem opgelost maar toch bedankt voor het mee denken rene
erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.