Mitsubishi Outlander 2007: Differtieel ophanging

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 118

Hallo. Ik heb een vraag over mijn ophanging van mijn differentieel. Na te lang doorgereden te hebben met een versleten ophanglager van de aandrijfas (weet even niet de juiste benaming ervoor) is de ophanging van mijn differentieel links en rechts kapot gegaan. Ik ben geen prof dus misschien is mijn omschrijving gebrekkig. Het lager van de aandrijfas is ondertussen vervangen. Nu opzoek naar de andere rubbers. Ik weet alleen niet hoe ze exact heten en dus ook waar ik ze kan vinden. Wie kan mij helpen? De fotos voeg ik hierbij.

Peter

Woudenp

Geplaatst door Woudenp (55) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 1 maand geleden

Diff subframe rubbers.
Dealer of aftermarket zijn genoeg aanbieders.

Woudenp (55), 2 weken geleden

Sorry voor de late reactie. Volgende week gaat hij weer onder het mes. Ik heb bij de dealer in Hilversum de complete ophanging voor het differentieel binnen gekregen. Rib uit mijn lijf.... Kleine 750 euro aan onderdelen. Ik hoop dat het hier bij blijft en ik voorlopig vele kilometers gevrijwaard blijft van verdere kosten. Ik laat het weten en natuurlijk bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.