Mitsubishi Galant: Electrisch schema motormanagement, 4G37/1800/ motor /1991

Bouwjaar: 2005

Wie kan mij helpen aan een electrisch schema van het motormanagement van een 1800 motor {4G37} van een mitsubishi galant uit 91. Zelfdiagnose geeft fout op zijn bdp sensor aan. Ik wil dit wel graag controleren met een scope, zodoende.
Autotools, vivid, autodata hebben hem niet. Waarschijnlijk in de oude ath boeken.

Alvast bedankt.

joba

Geplaatst door joba (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Rasier (0), 18 jaar geleden

Heb het Duitse publicatieblad van Mitsubishi Motors, "Motor Elektrik, Zündanlage" (PWEG 9028-E, 16C). Het is niet het electrisch schema, echter een beschrijving van de gebruikte componenten en de bijbehorende meet- en afstelgegevens. Als je een kopie wilt, kan ik je een PDF-bestand mailen.

joba (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik moet de juiste pinbezetting van de ecu hebben. Hij geeft een fout op zijn nokkenas sensor maar ik wil hem na meten met een scope. Als dat in de pdf staat zou ik daar heel graag een copie van willen.
Bedankt voor de reactie

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

Ontstekingsmodule defect ??

WhiteCowboy (0), 14 jaar geleden

Ik ben op zoek naar een dergelijk schema. Pinbezetting ECU. Mijn Galant (1800 4G37 1992 oud model) wil niet aanslaan: geen aansturing inspuitventielen, verder alles OK.

R_Bakker (0) PRO, 14 jaar geleden

Geef even je fax of mail adres.

Gr Ron

WhiteCowboy (0), 14 jaar geleden

Het was inderdaad de ECU: lekke elco had printbaantje weggeetst. Elco's vervangen en printbaantje hersteld. Alles weer OK. Uiteindelijk heb ik de servicemanual (model 1989-1993) gebruikt om alle signalen naar de ECU te testen.

Ron, nog bedankt voor de snelle reactie.

Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.