Mitsubishi Galant: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1993

Hallo, bij deze wagen heeft de centrale vergrendeling een eigen leven. Willekeurig gaan de deuren op slot en open, ook tijdens het rijden. Soms moet je de snel de wagen ontgrendelen en de deur open doen of je raakt er niet uit. Heeft iemand dit ook al meegemaakt. Is dit het stuurdoosje dat flipt ? En waar zit deze stoute jongen ? Alvast bedankt voor de reakties.

Mechanic7621

Geplaatst door Mechanic7621 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

Het motortje van de centrale vergrendeling in de deur van de bestuurder is kapot, hierin zit een sleepcontact dat defect is, en dan op de meest gekke momenten een signaal geeft dat de deuren open en dicht moeten....Succes.....

peter8792 (0) PRO, 18 jaar geleden

of er zit water in de deur stekkers. als je de stekker uit melkaar haalt dan kun je oxidatie zien zitten.waardoor er ook rare dingen ontstaan

ringsleutel (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat de oorzaak vocht in de stekkers is, net als wat Peter zegt. In het verleden is er namelijk een modificatie geweest. Vooral de stekkers bij de deurstijlen goed bekijken.... succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.