Mitsubishi Outlander 2005: Engine lampje brand nadat de accu is losgeweest

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Van mijn outlander blijft het engine lampje branden nadat de acuu losgeweest is.
Hij startte niet en het bleek de aansluiting op de startmotor te zijn. Beschermkap eraf en wat schoongemaakt en kap er weer op. Hitte bestendige kap. Tijndens het losschroeven had ik de plus pool losgekoppeld op korstsluiting met de kap te vermijden.
Al een keer de pool los ende rempedaal intrappen en toen een tijdje laten staan maar helaas.
Iemand een idee?
Het is hier in het caraibisch gebied niet makkelijk een goede garage te vinden. Is mijn auto als ik hier bij de kinderen ben 2 keer per jaar.

Frank v/d Meeren

Geplaatst door Frank v/d Meeren (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Start en rijd de auto nu wel goed?
Zo ja, dan is er grote kans dat het lampje vanzelf na 2 of 3 dagen uit gaat.

Frank v/d Meeren (0), 3 jaar geleden

Ja hij rijdt normaal. Heb hem net uitgelezen en de krukassensor gaf een malfunction. Gecleareden op nieuw gestart en bleef weg.
Het heeft hier heel veel geregend en mijn radiator was gesprongen inmiddels vervangen dus een heel waterballet onder de motorkap. Misschien hierdoor dit probleem. Nu even in de gaten houden maar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.