Mitsubishi Colt: Generator probleem

Bouwjaar: 1990

Hallo,

Ik ben een vriend aan het helpen met zijn colt. Hij heeft de generator laten reviseren ivm geen laadspanning. (weinig historie van de wagen, net gekocht)ik heb het ding er weer voor hem opgezet ( niet eraf gehaald ) en er is geen laadspanning . Ding er weer af, laten testen op een bank geen probleem, doet wat tie doen moet ! Weer op de auto gezet en.....geen laadspanning.

Aansluiting bestaat uit een stekker ( 2 pool )met daarin een plus, en een plus welke over het contact loopt (laadstroomlampje gaat wel uit overigens )en een dikke draad naar de B aansluiting.
Alles gemeten en nog een keer. Ten einde raad er een andere generator opgezet welke op de bank wel presteert maar ook deze doet in de auto niets.....??????
Accu is drie weken oud ( ook andere geprobeerd )Bedrading en massa gemeten/ schoongemaakt, enfin iedere truuk uit het boek en niet in het boek toegepast maar niets helpt. Wie heeft de absoluut gouden tip... ??????
Alvast bedankt voor het meedenken ik ben een beetje uitgedacht.

Groetjes
Rene

Mussotje

Geplaatst door Mussotje (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mussotje (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik vergat te vertellen dat uiteraard ook de hoofdzekering is gecontroleerd, iemand suggesties????
Rene

Mussotje (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo mannen,

Niemand met een gouden tip??

Rene

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

GENERATOR?

Mussotje (0) PRO, 18 jaar geleden

Ok Peter een "alternator" dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.