Mitsubishi Space Runner: inhouden op benzine

Bouwjaar: 2005

Hallo,
Wij rijden met een space-runer op LPG, geen probleem, hij loopt prima.Onlangs probleem bij het starten ( dit gebeurt op benzine), en ook het draaien op benzine was triest. Bij nazicht bleken meerdere benzine-injectors verstopt te zijn met een bruine smurrie. Na deze gereinigd te hebben, start hij terug probleemloos. Doch het rijden op benzine verloopt niet goed. regelmatig houd hij gewoon in en heeft geen power meer.Als ik de benzinepomp laat draaien, komt uit de retourleiding een voldoende debiet.( ik zou dan toch verwachten dat hij voldoende benzine krijgt) Maar toch lijkt hij tijdens het rijden onvoldoende te krijgen, wat kan er nog mankeren ?

luc6675

Geplaatst door luc6675 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voetshoreca (0), 18 jaar geleden

Benzine filter verstopt door de zelfde bruine smurrie als in de injectoren. Benzine filter zit bij de benzinepomp in de brandstoftank

luc6675 (0), 18 jaar geleden

Ik heb alle filters of gereinigd of vervangen, aanvoerleidingen gereinigd, benzinetank uitgekuist, en de eerste kilometers leek alles in orde.
Nadien hield hij terug in.
Wat zou er kunnen zijn ?
Zou de pomp mankeren ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.