Mitsubishi Carisma: Klapperend geluid achterklep

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Bij iedere hobbel die ik neem met mijn Carisma (en dat zijn er nogal wat met al die verkeersdrempels in Nederland) hoor ik een een "klapperend" geluid vanuit de richting van de kofferbak. Ik kan het zelf niet thuis brengen. Iemand die hetzelfde probleem met zijn Carisma heeft gehad en de oplossing weet?
Ik hoor het graag.

12/10

Bedankt Peter, het was echter iets anders. Het bleek me dat het slot van de kofferdeksel niet strak genoeg was afgesteld. Hierdoor had de klep ruimte en "klapperde" bij iedere hobbel. Kwestie van 2 schroeven (zeskant) losdraaien van het beugeltje waar het slot invalt en wat strakker afstellen. Probleem verholpen.

Ron'64

Geplaatst door Ron'64 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter Schouten (0), 17 jaar geleden

Bij mijn Carisma hoor ik ook iets klapperen, maar dat bleek de rugleuning van de achterbank te zijn. Is kennelijk iemand iets te lomp tegenaan gaan zitten... Ander alternatief kan zijn dat los materieel in de ruimte bij het reservewiel ligt te klapperen misschien?
suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.