Mitsubishi L300: klingelateur mitsubishi L300

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Wie kan mij vertellen waar de (clignoteur heet dit ding) klingelateur van de mitsubishi L300 zit? richting aangeven lukt soms wel soms niet en de klingelateur maakt vreemde geluiden. moet hem waarschijnlijk vervangen, maar waar zit dat ding!. Wie heeft hier ervaring mee en wil mij helpen aan de benodigde info. Ik zou er heel blij mee zijn. Michael.

probmike

Geplaatst door probmike (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

zolang je hem hoort kan je hem toch opsporen

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

dacht net onder het klokken spel
kan er dachik net bij van onderaf via stuur kolom afdekking
maar wat robby aangeeft
luisteren doet wonderen

probmike (0) PRO, 16 jaar geleden

hoi robby en jerry, bedankt voor de reaktie. ja dat dacht ik ook, zolang je hem hoort kun je hem opsporen. maar hij doet het nog heel af en toe...en toen ik zocht wilde die niet meer tikken....zul je net zien!. affijn ik ga zondag nog ff prutsen en zoeken met jullie tips. hoop nou maar dat dat ding nog ff wil tikken. fijn weekend!

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

als je hem niet meer hoort kan het inderdaad knap lastig zijn ,succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L300 of stel zelf een nieuwe vraag.