Mitsubishi Galant: Koelvloeistof verlies

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat

Dag allen,

Wij zitten met een koelvloeistof verlies probleem. Auto is bij de garage geweest om te testen of de koppakking lek was. Dat is gedaan door middel van een uitlaatgastest. Daar kwam uit dat de koppakking niet lek was. Vervolgens kwamen wij erachter dat de radiator lek was, daarom de radiator vervangen maar nog steeds raken wij koelvloeistof kwijt. Ook zijn alle slangen nagelopen en geen lekkages gevonden. Ook zijn er bij koude start borreltjes te zien in het expansievat. Is de koppakking alsnog lek?

Het betreft een Mitsubishi Galant 2.5 V6 Automaat uit 1997. Auto is voorzien van een lpg systeem, maar wel een lpi (zonder verdamper dus). Ik dacht dat deze systemen zonder koelvloeistof werken.

Groet Emil

emiljan

Geplaatst door emiljan (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.