Mitsubishi Carisma: lampje ruitensproeiervloeistof

Bouwjaar: 2001

het lampje van de ruitensproeiervloeistof ging branden ( vloeistof is op dus nieuw er in maar het lampje gaat niet uit .
wie weet er een oplossing voor ??

b.v.d. dick

dick2183

Geplaatst door dick2183 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abunsc (0), 18 jaar geleden

Ik lees net een berichtje van iemand die in zijn Colt de ruitensproeiervloeistof in het expansie vat van zijn koelsysteem heeft gegooid. Ook dan gaat het lampje niet uit...
Bij jou lijkt het erop dat de sproeivloeistofniveauschakelaar niet goed werkt. Misschien zit de schakelaar niet goed in het reservoir bevestigd. Jammer dat het reservoir in de bumper ingebouwd is.

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het lampje op het dashboard wordt massagestuurd door de sensor in het ruitensproeiervloeistofreservoir, als je de stekker aan die sensor uittrekt zou het lampje moeten uitgaan. Als die uitgaat is de sensor defect en moet je hem vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.