Mitsubishi Carisma : Na vervangen Vialle LPI tank worden 3 kabels bloedheet

Ik heb een andere LPI gastank in mijn Mitsubishi Carisma gelegd omdat de opvoerpomp stuk was.
Ik heb de gastank aangesloten, gevuld en de auto loopt prima met deze andere tank.

Na het maken van een proefrit dacht ik wat rookontwikkeling te zien bij de aansluitingen (3 stuks) van waarschijnlijk de voeding die naar de pomp toe loopt.
Bij het afnemen van de beschermhoes kon ik goed voelen dat de 3 stuks aansluitingen gloedheet waren.

De auto loopt wel goed op LPG maar gezien deze constatering durf ik nu niet meer verder te rijden voordat er iets stuk gaat als dat nog niet het geval is.

De andere tank is dezelfde alleen heeft deze aan de linkerzijde van het aluminium rechthoekige blok een rond kastje zitten met elektronica en heeft deze tank 3 stuks aansluitingen naar de pomp toe t.o.v. de oude die er 2 stuks had.
tevens merkte ik dat de tankinhoud aanduiding niet werkte op display in het dashboard van de tank die ik heb ingebouwd maar dat vind ik geen ramp.

Kan iemand me helpen met dit probleem?

cejean

Geplaatst door cejean (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cejean (0), 10 jaar geleden

Ik heb inmiddels het probleem opgelost.
Na het opschonen van de 3 stuks connectoren en monteren van 3 nieuwe kabelschoentjes is de warmte ontwikkeling geheel verdwenen en is alles weer ok.

Topic mag worden gesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.