Mitsubishi Pajero: pajero gdi inhouden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3500

wij hebben hier een pajero 3.5 v6 gdi met het probleem dat deze auto zogauw je de auto even uit gezet heeft de auto daarna in gaat houden.
Als het gas dan ingetrapt word zodat het toerental boven de 5000 toeren komt dan is het probleem weer weg.
Div dealer uitlaten lezen geen fouten,bougies vernieuwd ,div toevoegingen bij gevoegt niks help.
weet iemand soms een oplossing. groeten Gep

stuivenberg

Geplaatst door stuivenberg (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Pajero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wim12199 (0) PRO, 14 jaar geleden

Aan de ingang van de hogedrukpomp waar de toevoerleiding op zit, zit een heel klein zeefje met de grootte van een m4-boutje, toch niet verstopt?

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Brandstofdrukken al eens uitgelezen? Gewenste en actuele druk? Uitlezen met dealer apparatuur.

Wat voor signaal krijg je van de lambda-sondes voor en na het probleem?
Wat geeft de Long Term fuel trim aan voor en na het probleem?
Uitlezen met EOBD.

Al eens een 4-gas test gedaan? Wat zijn de waardes?

stuivenberg (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo. toevoerleidingen had ik al gezien op internet maar geen resultaat, dealer uitlezen geen resultaat, pomp gedemonteerd schoongemaakt nog geen resultaat.gaan vandaag eens kijken naar oldford zijn vragen dan laat ik dat wel weten.

stuivenberg (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo vandaag 4 gastest gedaan daaruit blijkt als het probleem er is het labda getal zo hoog oploopt dat de 4 gas tester uit zijn bereik gaat en het mengsel arm werd .konden het daarna niet meer proberen als het probleem zich niet voordoet omdat de motor te warm was.pompdruk is 2 mpa en op toeren voor dat de auto begint in te houden ongeveer 2.5 mpa.hebben nog geprobeert aan het schroefje op de pomp te draaien maar dan blijft de pompdruk hetzelfde.zit er soms ook nog een pomp in de tank en weten jullie of er een brandstoffilter in het tankelement zit ,gaan morgen koud de waarden aflezen. gr gep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Pajero of stel zelf een nieuwe vraag.