Mitsubishi Colt: Probleem met laden accu

Bouwjaar: 1990

Hallo,

de accu van de colt 1.3 GL wordt niet geladen tijdens het rijden. Verder zie ik dat de vorige eigenaar aan de bedrading heeft geknoeid.
Zou graag een electrisch schema (liefst zo gedetaileerd mogelijk) hebben om de auto weer helemaal in orde te krijgen. Zodat mijn zoon hier nog even plezier van heeft.
De carrosserie en de motor zijn namelijk prima in orde

ploos

Geplaatst door ploos (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

johan5542 (0) PRO, 18 jaar geleden

de aansluiting van een dynamo is vrij simpel.er lopen waarschijnlijk 2 kabels naar toe, 1 dikke direct vanaf accu plus.en een dunne die vanaf het accu lampje naar de dynamo loopt.dit is de draad waar waarschijnlijk het probleem in zit. je kunt als je de juiste draad niet kunt vinden er wel een gewone geschakelde plus op zetten maar dan zal het lampje niet uit gaan. maar de dynamo zal wel laden. probeer maar even als het niet lukt hoor ik het wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.