Mitsubishi Outlander: Schakelen Outlander Invite Plus

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Geachte forumleden,

Zijn er onder jullie die kort geleden de nieuwe Outlander hebben gekocht en er al een paar weken mee hebben gereden?

Die wil ik vragen om de bevindingen met het koppelen en schakelen aan mij door te geven.
Ik ben er helemaal niet tevreden over, ook al omdat met de proefrit wij een prima rijdende en goed schakelende wagen hebben meegekregen, had al een 30.000 km gereden dus je denkt dat zit wel goed.
Nou niet dus, ben terug geweest en er is door de dealer mee gereden, `alles is zoals het hoort te zijn met deze Outlander meneer`was het antwoord.
Gisteren sta ik voor een verkeerslicht en gewoon helemaal niet meer in zijn eerste versnelling te krijgen.
Als oplossing, motor uit langs de kant duwen en daar staan te klootzakken en jahoor hij gaat weer in zijn een!

Gebeld, kan je er nog mee rijden, dan is er niets aan de hand, het wordt pasen en we hebben toch geen tijd.
Aardig antwoordt of niet.

Het is nu zaterdagmiddag en er is helemaal niemand meer om mee te overleggen, dus MAP gebeld om te vragen wat te doen.
Rijdt de auto niet meer, o hij rijdt nog wel, nou dan kunnen wij niets doen hoor, moet U de dealer maar bellen, goedendag nog hoor en veel rijplezier!

Tot zover dit verhaal, had ik nou maar gewoon weer een Carens gekocht, 185.000 km en alleen de lopende kosten gehad op wat kleine aanloop problemen na nooit geen ellende gehad.

Ik hoop wat van andere mensen te horen hoe zij bij problemen zijn geholpen, in afwachting daarvan de groeten van de Carensman

carensman

Geplaatst door carensman (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johan5542 (0) PRO, 18 jaar geleden

he carens man nou volgens mij valt het allemaal nog wel een beetje mee toch outlander is prima auto. het probleem is bekend dat er iets met de koppelling is maar niet zoals jij het omschrijft. maar er is een modificatie koppellingsplaat beschikbaar voor de outlander 2liter. moet bekend zijn bij de dealer. denk als de gemodificeerde plaat gemonteerd word dat je nooit weer anders wil dan een outlander. succes

carensman (0), 17 jaar geleden

Dag Johan,

Zeker een boord voor je hoofd? een nieuwe auto en het valt volgens jou nogal mee, wat moet er gebeuren om het tegen te laten vallen, motor op de straat, wielen vallen eraf, remmen doen het niet meer???

Ik ga je even wat vertellen, het is nu eerste Paasdag, wij (mijn vrouw en ik )hebben vandaag gepoogd een stukje te rijden met onze nieuwe wagen, niet gelukt dus!

Even een tegenvraag op jouw antwoordt, verkopen jullie auto's met verkeerde onderdelen gemonteerd en zeggen jullie dan we hebben een gemodificeerde koppelingsplaat als de gemonteerde niet bevalt kom je maar terug dan zetten we er wel een andere in? gek hoor, ik ben 63 jaar oud, heb een eigenbedrijf gehad als ik mijn klanten dat verkocht had zou ik het geen 38 jaar uitgehouden hebben.
Nog steeds is mijn voormalig bedrijf druk bezig, met nog steeds dezelfde instelling,( het personeel heeft mijn zaak overgenomen) en de klanten zijn nog steeds tevreden!
Wat ik ook geleverd heb, nooit waren er gelijk op de leveringen fouten, daar hebben mijn personeel en ik ALTIJD voor gezorgdt, alles werkte zoals het werken moest!

Ik kan je wel vertellen dat ik niet tevreden ben, ik ben nu 1200 kilometer verder zonder ook maar een moment zonder met kromme tenen in de nieuwe auto te hebben gezeten, en vandaag is duidelijk de druppel geweest die de emmer heeft doen overlopen.
Ik denk dat je een verkoper of monteur bij Mitsubishi ben, ik kan je vertellen dat jouw antwoordt en de bevindingen van vandaag mij geen vertrouwen voor de toekomst van mij met deze auto geven.

Met niet van die vriendelijke groeten de Carensman

dupl-u-11707-5dd147f935be4+girl (0), 17 jaar geleden

jammer dat er toch altijd mensen zijn die zo behandeld worden bij een dealer, en dan ook nog is bij de MAP
"service" medewerker..
het klopt wel, dat er inmiddels nieuwe koppelingsplaten zijn voor de outlander.
maar dit heeft meer betrekking op de klach":
hokkend en stotend optrekken bij koud weer.
dit komt omdat de koppelingsplaat namelijk als het waren een beetje blijft plakken.
maar goed daar heb jij misschien weinig aan, al vind ik dat de dealer dat iig moet proberen!
dit is uiteraard gewoon garantie, hooguit de auto een dag kwijt
(maarja nu rijd ie ook niet)
verder zou ik adviseren als je nog is langs de weg staat, te zeggen dat er niet meer met de auto gereden kan worden doordat ie steeds niet schakeld, hierdoor (stilstand langs de weg..)
krijg je meestal ook nog is een andere (vervangende) auto...

persoonlijk: ik zou me auto naar de dealer brengen en hem niet eerder ophalen dan dat ie het perfect doet!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.