Mitsubishi Grandis: schurend geluid achter

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Als de auto wat zwaarder is beladen (met 5 of 6 personen) hoor ik achter een schurend geluid als we de bocht omgaan. Twee garages hebben er al naar gekeken en niks kunnen vinden (maakt u zich geen zorgen het kan geen kwaad). Maar ja , dat geeft toch geen lekker gevoel!
Auto heeft 81000 km gelopen en is een 6 persoons uitvoering. Wie heeft een idee wat het probleem kan zijn ?

Waldo59

Geplaatst door Waldo59 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Grandis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bullet (0) PRO, 14 jaar geleden

Er zit roest tussen de ankerplaatdelen en de achteras, hierdoor komt de ankerplaat iets te ver richting de remschijf, en zal de remschijf de ankerplaat bij flinke belasting van de naaf de remschijf lichtjes gaan raken. De ankerplaat bestaat uit een aantal aan elkaar gepuntlaste stalen platen, door roestvorming hiertussen wordt de ankerplaat als het ware iets dikker. Enigste oplossing is gemodificeerde ankerplaten monteren, bij de Mitsubishi dealer is dit een bekend iets en ze kunnen die gemodificeerde ankerplaten zo bestellen. Het kan inderdaad geen kwaad, maar het geluid zal alleen maar erger worden. Succes .......

Waldo59 (0), 14 jaar geleden

Beste Bullet,
dankjewel voor de duidelijke uitleg en het probleem wordt binnenkort verholpen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Grandis of stel zelf een nieuwe vraag.