Mitsubishi carisma 16i 16v: soms niet starten na het stilzetten (geen verschil warm-koud

Bouwjaar: 1997

betreffende carisma met startprobleem:

als hij start kan je probleemloos blijven rijden (zal niet stilvallen of zo) maar bij het stilleggen van de motor weet je niet of hij wel of niet zal starten (warm koud geen verschil). op het moment dat hij niet start heeft hij wel ontsteking en de benzine pomp geeft ook genoeg brandstofdruk. de motor is ook uitgerust met een lpg installatie die automatisch overschakelt op gas na het warmdraaien , als ik de gasafsluiter bekrachtig dan slaat ie onmiddelijk aan . Wie kent dit probleem ??

thieu_kris

Geplaatst door thieu_kris (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ERWIN2924 (0) PRO, 19 jaar geleden

ZELF DENK IK DAT JE EEN PROBLEEM HEBT MET DE STARTBLOKKERING, ALS JE DAN DE AFSLUITER AAN STUURT, KRIJG JE EEN SIGNAAL BUITEN DE INSPUIT COMPUTER OM.
DE CARISMA HEEFT WEL EENS VAKER EEN PROBLEEM ,MET DE IMO.
HEB JE DE AUTO AL LATEN UITLEZEN???

thieu_kris (0), 19 jaar geleden

we hebben de luchtdebietmeter vervangen en het probleem is opgelost , de wagen bleek een paar terugslagen te hebben gehad , daardoor is de debietmeter beschadigd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.