Mitsubishi Space Star: SRS controle lampje blijft branden.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Het controle lampje SRS blijft branden. Is de computer die het airbag systeem aanstuurt stuk? Waar zit dit instrument? Wat moet er gebeuren om bij de montageplaats te komen voor eventuele vervanging. Waar op te letten bij uitbouwen en plaatse van dit instrument?

2 Dirck 2013-01-05

Geplaatst door 2 Dirck 2013-01-05 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 11 jaar geleden

Eerst laten uitlezen, op de gok dure delen vervangen is zinloos

HerwinP (0), 11 jaar geleden

Uitlezen lijkt me inderdaad wel een erg verstandige optie... Anders ga je op de gok allerlei dingen vervangen die misschien helemaal niet kapot zijn, en dat is uiteindelijk ook niet goedkoop!

Bij mijn Space Star bleef ook het SRS-lampje branden, en uitlezen bij de garage leverde toen op dat de sleepring in het stuur kapot was. Die is uiteindelijk ook vervangen, en sindsdien gaat het lampje weer uit.

Zie: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Gr. Herwin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.