Mitsubishi Space Runner: stationair toerental zeer onregelmatig

Bouwjaar: 1993

Wij rijden op LPG, geen probleem alles verliep prima.
Onlangs het volledige gasklephuis ultrasoon gereinigd, om de gas-aanslag te verwijderen.Enkele weken was alles prima, tot het stationair toerental ofwel veel te hoog was (+- 1600 tr/min) ofwel veel te laag (+- 500tr/min ). Ik vond geen enkele aanduiding, en heb dan maar de regeling voor stationair toerental ( servo-klep-regeling )open gedaan.Kan ik deze klep verkeerd monteren ? Want ook dit heeft geen resultaat opgeleverd. Is er iemand die een aanwijzing kan geven wat er mis zou zijn.

luc6675

Geplaatst door luc6675 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ERWIN2924 (0) PRO, 19 jaar geleden

al laten uitlezenbij een dealer?, hoeveel stappengaf de stappen motor aan?.

er is toch geen reiniger in het electrische gedeelte van de gasklep gekomen??

luc6675 (0), 19 jaar geleden

Neen ik heb de computer nog niet laten uitlezen.
Het heeft nog een week geduurd, met alle verschijnselen vandien, te hoog toerental of te laag toerental, en plots was alles OK.
Ik had toen volledig die servo-klep-regeling gedemonteerd, en ik denk dat de computer heel wat rekenwerk heeft gehad om te weten waar hij stond.
Het is nu reeds enkele weken, en tot hiertoe doet hij dat prima.
Alvast bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.